Volem un barri dinàmic, emprenedor i un comerç de qualitat.

Qui Som

L’Àrea Comercial Entorn Mercat Guinardó-ACEM és una associació formada per un conjunt de comerciants del barri del Guinardó, aplegada al voltant del mercat del barri, que va ser creada l’any 1997.

Després de passar uns anys amb moltes dificultats per les obres del nou mercat, i una vegada finalitzades aquestes estem promovent de nou amb força l’activitat comercial de proximitat al nostre barri.

Així, doncs, la nostra Associació pretén fomentar el comerç de proximitat,  en estreta relació amb el Mercat del Guinardó, fent promocions i tot tipus d’activitats de participació ciutadana durant tot l’any.

Junta Directiva d'A.C.E.M.

President: Sr. Xavier  Laosa

Vicepresidenta: Sra. Susanna Camarillas

Tresorera: Sra. Nuri Arau

Secretari:  Sr. Peter Hanfland

L’ÀREA COMERCIAL ENTORN EL MERCAT DE GUINARDÓ AIXECA LA PERSIANA!!

La nostra Associació, ACEM, treballa en estreta col·laboració amb totes les autoritats municipals de l’àrea de comerç del Districte d’Horta-Ginardó, conjuntament amb d’altres Associacions de Comerciants veïnes, com ara, Comerciants de la Teixonera, Eix Maragall, Carmel Comerç i Federació Cor d’Horta, per potenciar el comerç de proximitat a les nostres respectives zones d’influència.

COMERÇ ÉS VIDA!!

Què Fem

Sovint recorrem grans distàncies i donem moltes voltes per aconseguir productes que són molt a prop de casa nostra, a bon preu i  alhora beneficiant el comerç de proximitat….

Un dels grans valors de la nostra ciutat i cultura és el comerç, volem fomentar el comerç de proximitat donant-nos a conèixer, promovent-ho i així evitar la desertització comercial i els processos de degradació urbana.

Conseqüentment un dels objectius prioritaris de la nostra Associació és donar servei als establiments de l’àrea del Guinardó. Formem part dels diferents fòrums de participació municipal i col·laborem amb la voluntat de donar suport a iniciatives orientades a atraure una activitat sostenible envers un comerç de proximitat al nostre barri. Per altra banda, col·laborem amb diferents projectes i esdeveniments que se celebren al Districte d’Horta-Guinardó per part de l’Ajuntament així com de la xarxa social del nostre barri.

De la mateixa manera ACEM vetlla per la seguretat, el civisme, la neteja i l’urbanisme de l’Àrea Entorn al Mercat de Guinardó.

Associat

Pertànyer a l’Associació permet tenir una sèrie de descomptes i preus reduïts per estalviar despeses i promocionar el negoci al barri.

La  feina dels comerciants de proximitat és conèixer els interessos i les necessitats dels clients de la seva zona d’influència i ACEM ajuda en aquesta tasca a tots els comerços associats.

Sortir a comprar és sortir a esbargir-se….i comprant a prop de casa fem una mica de vida social enriquint el teixit social del nostre barri i les relacions entre veïns.

Volem un barri  dinàmic, emprenedor , i un  comerç de qualitat.

Feu-vos socis i gaudireu dels següents avantatges

Informació i formació

Informació sobre activitats d’organismes oficials que potencien l’activitat comercial. A part de cursos de formació propis i específics.

Comerç al carrer

Permet donar a conèixer l’àmplia i variada oferta dels nostres establiments comercials, tot fomentant la convivència ciutadana i dinamitzant el nostre barri.

Promocions conjuntes amb altres associacions

Sortejos, promocions i vals de descompte als clients dels comerços associats en campanyes especials de rebaixes i vendes.

Descomptes per a Associats

Per ser associat, tindreu avantatges de tot tipus: crèdits, assegurances, etc. A més a més també gaudireu de descomptes especials.

Promoció comercial i campanyes publicitàries

Per fomentar les compres al nostre barri promocionant el comerç local i poder competir així d’igual a igual amb les grans superfícies.

Pàgina Web

Al web de l’Associació gaudireu d’un espai per promocionar el vostre establiment, podent-hi publicitar els vostres serveis o productes.

Dóna un nou impuls al teu negoci! Fes-te'n Soci